750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2013-12-18T10:18:37+01:00

Žuvies paruošimo būdas "Laivelis"

Publié par fraises
Žuvies paruošimo būdas "Laivelis"

Naujovė Fraises bloge, vaizdžiai pavaizduotas įdomus ir naudingas žuvies pateikimo būdas! Kursis padės artėjant Kūčių vakarui, nustebinti visus šeimos narius gražiai paruošta žuvimi. Šis techninis staipsnis padės pasiruošti žuvį jos įdarymui ar kitokiam gaminimo būdui.

Aš pasirinkau paprastajį vilkešerį, tai puiki žuvis, su kuria lengva dirbti. Šiam būdui įgivendinti reikės sveikos žuvies, su galva ir svarbiausia su neprapjautu pilvu.

Aš pasirinkau paprastajį vilkešerį, tai puiki žuvis, su kuria lengva dirbti. Šiam būdui įgivendinti reikės sveikos žuvies, su galva ir svarbiausia su neprapjautu pilvu.

Svarbiausi įrankiai: Pjaustymo lentutė, mažas peilis (žvynams nuskusti), filė peilis, žirklės, pincetas ašakoms ištraukti, dubenėlis  šalto vandens.

Svarbiausi įrankiai: Pjaustymo lentutė, mažas peilis (žvynams nuskusti), filė peilis, žirklės, pincetas ašakoms ištraukti, dubenėlis šalto vandens.

Pirmiausia nukerpame visus peliakus taip pat patrumpiname uodegą ir nuskutame žvynus. Patarimas: Prieš skutant žuvies žvynus, darbastalį aptraukti maistine plėvele, baigus pasakiškai greitai nuvalysite darbo vietą, reikės tik susukti plevelę ir ją išmesti! =)

Pirmiausia nukerpame visus peliakus taip pat patrumpiname uodegą ir nuskutame žvynus. Patarimas: Prieš skutant žuvies žvynus, darbastalį aptraukti maistine plėvele, baigus pasakiškai greitai nuvalysite darbo vietą, reikės tik susukti plevelę ir ją išmesti! =)

Žuvies išskrodimas, neprapjovus pilvo, prasideda taip. Atsargiai iškerpame žiaunas, ir kartu su jomis ištraukiamet visus žuvies vidurius. (atsargiai saugokite rankas, nes esant aštriems dantukams, galima susipjaustyti pirštus)
Žuvies išskrodimas, neprapjovus pilvo, prasideda taip. Atsargiai iškerpame žiaunas, ir kartu su jomis ištraukiamet visus žuvies vidurius. (atsargiai saugokite rankas, nes esant aštriems dantukams, galima susipjaustyti pirštus)

Žuvies išskrodimas, neprapjovus pilvo, prasideda taip. Atsargiai iškerpame žiaunas, ir kartu su jomis ištraukiamet visus žuvies vidurius. (atsargiai saugokite rankas, nes esant aštriems dantukams, galima susipjaustyti pirštus)

Taip pat prakiarpame nedidelę skylutę išangėje. tai padės gerai išplauti žuvį. Po tekančiu vandeniu plauti tol kol vandens stovė pasidarys skaidri.

Taip pat prakiarpame nedidelę skylutę išangėje. tai padės gerai išplauti žuvį. Po tekančiu vandeniu plauti tol kol vandens stovė pasidarys skaidri.

Galiausiai paguldžius žuvį ant šono ir pjauname palei centrinę ašaką pradedant nuo uodegos iki galvos.

Galiausiai paguldžius žuvį ant šono ir pjauname palei centrinę ašaką pradedant nuo uodegos iki galvos.

Ta patį atliekame ir kitoje pusėje. Apvertus vilkešerį ant kito šono

Ta patį atliekame ir kitoje pusėje. Apvertus vilkešerį ant kito šono

Galiausiai atsargiai nukerpame centrinę ašaką prie galvos, pilvo apačios ir uodegos.

Galiausiai atsargiai nukerpame centrinę ašaką prie galvos, pilvo apačios ir uodegos.

Lieka tik ištraukti visas ašakas naudojant pincetą ir pašalinti baltą plėvelę pilvo apačioje. Dubenėlis su vandeniu padės nuplauti ašakas nuo pinceto. Ir štai jūsu žuvis paruošta gaminti!

Lieka tik ištraukti visas ašakas naudojant pincetą ir pašalinti baltą plėvelę pilvo apačioje. Dubenėlis su vandeniu padės nuplauti ašakas nuo pinceto. Ir štai jūsu žuvis paruošta gaminti!

Maltuose lazdyno riesutuose apvoliotas keptas vilkešeris su ryžiais ir balto vyno padažu!

Maltuose lazdyno riesutuose apvoliotas keptas vilkešeris su ryžiais ir balto vyno padažu!

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires
G
Nuostabūs.<br /> Ir nuotraukos irgi :)
Répondre

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog