750 grammes
Tous nos blogs cuisine Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Archives

2011-10-23T07:57:00+02:00

Pikantiška braškių uogienė

Publié par fraises

Šitą receptą sužinojau iš mamos ! Be to, iš vaisių ar uogų išvirtas gardėsis, papuoštas neriniais ir spavingais audiniais - puiki dovana geram draugui ar mamai :)! Reikės: 3 kg Braškių 2 kg Cukraus 3 vnt. Bananų Nuvalytas braškes užpilame su cukrumi ir...

Lire la suite

2011-10-23T07:53:00+02:00

Trešnių uogienė

Publié par fraises

Raudonosios trešnės labai saldžios todėl verdant jų uogienę geriau jas maišyti su trupučio rugščių vyšnių! Reikės: 3 kg Raudonųjų trešnių 1 kg Vyšnių 2 kg Cukraus Išėmus kauliukus iš uogų užpilame su cukrumi ir verdame ant silpnos ugnies kol sutirštės...

Lire la suite

2011-10-23T07:50:00+02:00

Aviečių uogienė konditerijai

Publié par fraises

Pagardinti įvairiems kepiniams labai tinka gaivi ri rukštoka aviečių uogienė! Reikės: 1,5 kg aviečių 1 kg Cukraus Avietes užpiltas su cukrumi pastatome į saldytuvą 24val. Kitą dieną verdame ant silpnos ugnies kol sutirštės . Nugraibome putas. Dar karštą...

Lire la suite

2011-10-23T07:47:00+02:00

"Gintarinė" obuolienė

Publié par fraises

Tai labai tiršta obuolienė puikiai tinkanti konditerijai! Reikės: 3 kg Nuluptų ir supjaustytų obuolių 1 kg Cukraus Cinamono 10 vnt. Gvazdikėlių 3 vnt. Anyžiaus seklų Supjaustytus obuolius užpilame su cukrumi ir pastatome į saldytuvą 24val. Kitą dieną...

Lire la suite

2011-10-23T07:43:00+02:00

Obuolienė su kriaušėmis

Publié par fraises

Paprasta, bet labai skanu! Reikės: 1,5 kg Nuluptų ir supjaustytų obuolių 1,5 kg. Nuluptų ir supjaustytų kriausių 1 kg Cukraus Cinamono Supjaustytus kriaušias ir obuolius užpilame su cukrumi ir pastatome į saldytuvą 24val. Kitą dieną verdame ant silpnos...

Lire la suite

2011-10-23T07:40:00+02:00

Desertinė kivių uogienė

Publié par fraises

Mėgstantiems gurmaniškus skanėstus siulau išbandyti d esertinę kivių uogienę ji puikiai tiks ir konditerijai ir šiaip pasmaguriauti! Reikės: 1,5 kg nuluptų kivių ( 2 kg. neluptų kivių ) 3 vnt. didelių obuolių 450 g cukraus 1,5 vnt. citrinos Kivius naudojame...

Lire la suite

2011-10-23T07:36:00+02:00

Mirabelle slyvaičių uogienė

Publié par fraises

Konservuoti pradėjau dar paauglystėje, nes dažnai reikėdavo padėti tai daryti mamai.. Tuo metu tikrai tuo nesidžiaugiau ir nesupratau, kad daug skaniau naminiai agurkėliai už pirktinius. Dabar tai suprantu ir noriu pasakyti dideli AČIŪ savo mamai, kad...

Lire la suite

2011-10-05T16:25:00+02:00

Itališka duona

Publié par fraises

Duona tai kiekvieno mūsų stalą dažniausiai aplankantis kepinys: juoda, balta, pagardinta su įvairiausiais priedais ar įdarais, saldi ar ne. Ji džiugina mus kiekvieną dieną! Receptas iš knygos "Kepimo džiaugsmai" 2 kepaliukai Mielinė tešla : 500 g miltų...

Lire la suite

2011-10-05T10:38:00+02:00

Naminiai makaronai

Publié par fraises

Gaminimas.. 600 g. makaronu reikės: Tešlos receptas iš "Paragauk - Naminiai makaroai" 450 g. miltų 4 kiaušiniai druskos Supilkite miltus ant švaraus darbinio paviršiaus pabarstykite druska ir padarę duobutę į ją sumuškite po viena kiaušinius. Atsargiai...

Lire la suite

2011-10-04T13:17:00+02:00

Tarte aux cerises - vyšnių pyragas

Publié par fraises

Prancūziškas pyragas Tešlai: 250 g. miltų 125 g. sviesto 1/2 stiklinės vandens vanilino druskos Garnyrui: 500 g. salžių vyšniu arba trešnių truputis džiuvesėlių 50 g. cukraus cukraus pudros Gaminimas: Ant darbastalio supilkite visus miltus ir į vidurį...

Lire la suite

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog