750 grammes
Tous nos blogs cuisine Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Top articles

  • Žuvies paruošimo būdas "Laivelis"

    18 décembre 2013

    Naujovė Fraises bloge, vaizdžiai pavaizduotas įdomus ir naudingas žuvies pateikimo būdas! Kursis padės artėjant Kūčių vakarui, nustebinti visus šeimos narius gražiai paruošta žuvimi. Šis techninis staipsnis padės pasiruošti žuvį jos įdarymui ar kitokiam...

  • Duonos ir sviesto pudingas

    16 mai 2013

    Begalo paprastas ir gardus duonos pudingas! Puiki išeitis sunaudoti baltos duonos likučiams, likus gaminant vieno kasnio sumuštinukus ar kitokius užkandžius! 6-ioms porcijoms reikės: 9 baltos forminės duonos riekelių sviesto jų apkepimui + kepimo skartai...

  • Desertukas "Duetas"

    10 février 2014 ( #Desertai )

    Labai paprastas desertas, šokolado ir vanilės mėgėjams! Fraises blog`o receptas 10-čiai porcijų reikės: 0,5 l pieno 5 kiaušinio trynių 80 g cukraus 25 g želatinos 260 ml grietinėlės 30proc. riebumo 30 g cukraus pudros 70 g juodojo šokolado 62 proc. vanilės...

  • Gimtadienio keksiukai

    05 juillet 2013 ( #Keksai ir keksiukai )

    Šiuos paprastučius keksiukus ruošiau savo širdies draugui gimimo dienos proga.. Tai puikus receptas neturint daug laiko torto gaminimui, o norint vistiek nudžiuginti šventės kaltininką! 10-čiai keksiukų reikės 50 g sviesto 2 kiaušinių 80 g cukraus 50...

  • Braškiniai - migdoliniai krepšeliai

    05 juillet 2013 ( #Desertai )

    Mmmm... koks skonis!!! Verta išbandyti =) Migdoliniai trapiai tešlai reikės: 50 g migdolų miltų 200 g milų 125 g šalto sviesto 25 g cukraus žiupsnelio druskos šlakelio vandens Gaminimas: Iš visų nurodytu ingridientų suminkome tešlą. Miltus sumaišome su...

  • Baltojo šokolato Bavaroise kremas

    02 août 2013 ( #Desertai )

    Tai vienas iš Prancūzijoje labai mėgstamų desertų. Begalo vasariškas baltojo šokolado Bavaroise kremas su aviečių padažu! Gaivus kaip vasaros vejalis ir lengvas kaip mažytis debesėlis žydrame daugaus skliaute! Fraises blog`o receptas 8 kremo porcijoms...

  • Apverstas obuolių pyragas - "Tarte tatin"

    28 janvier 2013 ( #Pyragai )

    Šis nuostabus pyragas yra vienas iš garsių prancūziškų desertų, vertas dėmesio dar ir tuo, kad jam paruošti nereikia daugybės ingridiantų. Kaip sakoma, genelu tai kas paprasta! Receptas iš šio link Reikės: 11 didelių obuolių (apie 1,7 kg ) gali prireikti...

  • Keksiukai su rokforo sūriu

    17 septembre 2012 ( #Keksai ir keksiukai )

    Labai dažnas klausimas iškylantis sulaukus svečių, ką patiekti uškandžiams, kad ir vėl nustebinti susirinkusius draugus, o gal keksiukų? Kodėl gi ne? Keksiukai su rokforo sūriu, kriaušėmis ir graikiškais giešutais, manau nustebins ir išrankiausią gurmaną!...

  • Avietiniai ledai

    28 mai 2012 ( #Kreminiai desertai )

    Prasidėjus vasaros sezonui geriausias būdas atsigaivinti tai suvalgyti porciją gardžių ledų! Reikės: apie 280 g. šviežių aviečių tyrės be kauliukų 100 ml. pieno 200 ml. grietinėlės 30 proc. riebumo 2 kiaušinių tryniai 100 g. cukraus 50 g. cukraus pudros...

  • Voveraičių pyragas

    26 juin 2012 ( #Sūrūs kepiniai )

    Aš naudojau 29cm. skersmens neaukštą keraminę skardelę. Reikės: 230 g. sluoksniuotos tešlos 250 g. šviežių voveraičių 50 g. salamio 1 svogūno 2 kiaušinių 1 mocarelos 1/2 stik. grietinėlės 30 proc. riebumo druskos šviežiai maltų pipirų šviežių čiobrelių...

  • Padažai

    08 novembre 2011 ( #Karštieji patiekalai )

    Nuo padažo labai daug priklauso būsimo patiekalo skonis, kad jis jo nepagadintų būtina pasirinkti padažą kuris tinka jūsų gaminamam šedevrui! Baltojo vyno padažas Tai padažas tinkantis ir kiaulienos ir vištienos patiekalams, švelnaus aromato bei skonio...

  • Kriaušių desertas

    20 février 2012 ( #Desertai )

    Receptas improvizacija. 1 kriaušė - 1- ai porcijai Ingredientai: 0,5 l. balto Martini gerimo 2-3 kriaušių 120 g.cukraus 5 gvazdikelių 3 anyžiaus žvaigždučių 2 cinamono lazdelių 1 apelsono vanilinių ledų Gaminimas: Kriaušes nulupame, bet paliekame su koteliais...

  • Biskvitiniai sausainiai pertepti kivių uogiene

    20 avril 2012 ( #Sausainiai )

    Pavasaris, sužydo sodai, pakvipo alyvomis, manau daugelis pritars, kad tai pats romantiškiausias metų laikas! Romantiškam pavasariui pavasariškas receptas! Minkštučiai sausainiai su uogienės pertepimu. Fraise s improvizacija naudojantis šiuo receptu link...

  • Biskvitiniai sausainukai su šokoladu

    20 avril 2012 ( #Sausainiai )

    Namams pakvipus alyvomis, gaminame biskvitinius sausainukus perteptus šokoladu! Fraises improvizacija naudojantis šiuo receptu link Receptas maždaug 30 sausainių Reikės: 140 g. miltų 100 g. cukraus 2 kiaušiniai 0,5 pak. vanilinio cukraus 0,5 pak. kepimo...

  • Aviečių uogienė konditerijai

    23 octobre 2011 ( #Konservavimas )

    Pagardinti įvairiems kepiniams labai tinka gaivi ri rukštoka aviečių uogienė! Reikės: 1,5 kg aviečių 1 kg Cukraus Avietes užpiltas su cukrumi pastatome į saldytuvą 24val. Kitą dieną verdame ant silpnos ugnies kol sutirštės . Nugraibome putas. Dar karštą...

  • Melionų granita su medumi ir citrina

    28 juillet 2012 ( #Kreminiai desertai )

    Labai gaivu ir tikrai nekoloringa, atsigaivinti tokiu skanėstu vienas malonumas! 4 porcijoms reikės: puses oranžinio meliono 100 ml. vandens 60 g. cukraus 30 g. citrinos sulcių 2 v š medaus Gaminimas: Pirmiausia išsiverdame sirupą iš vandens, cukraus,...

  • Plikyti pyragėliai su varškės kremu

    30 septembre 2011 ( #Kepiniai )

    Plikyti pyragėliai tai pats mėgstamiausias mano desertas, man patinka ne tik nuostabus jų skonis, bet ir jų gaminimas. Gaminu juos dažnai, nes neužtrunku daug laiko virtuvėje ir galiu vis varijuoti skirtingais pyrageliu ydarais. Todėl gautas skanėstas...

  • Plikyti pyragėliai su vaniliniu kremu

    21 mars 2012 ( #Kepiniai )

    Tešlai: 1 stiklinė miltų 3-4 kiaušiniai 1 stiklinė vandens 100 g sviesto 1 v. š. šaukštas cukraus truputis druskos ir v anilinio cukraus Gaminimas: Vandenį, sviestą, druską, cukrų ir vaniliną užviriname nedideliame inde ir nukeliame nuo ugnies. Maišant...

  • Bandelės su čiobreliais ir netik!

    19 janvier 2013 ( #Sūrūs kepiniai )

    Kvapnios ir begalo skanios dviejų rūšių bandelės, žiemos vakarui! Fraise receptas 25 nedidelėms bandelėms reikės: 500 g mielinės tešlos ( receptą galite rasti čia link ) Įdarui : 1 didokos morkos 2 svogunų 2-3 v. š. pomidorų padažo 5 pieniškų dešrelių...

  • Belgiški sausainiai "Amandelbrood"

    18 février 2013 ( #Sausainiai )

    Begalo skanūs Belgiški sausainukai, kelis kartus teko ragauti, pirktinių, kurių nedidelė 100 g. pakuotė, išgaruodavo taip greitai, kad net nespėdavau net apsidairyti. Nusprendus pasigaminti pačiai buvo nelengva surasti originalo receptą, tiesa sakant...

  • Avokado kremas užkandžiams

    05 mars 2013 ( #Šalti užkandžiai )

    Švelnaus skonio avokadų kremas, užkandžiams. Dera su lašiša, krevetėmis ar paprasčiausiomis krabų lazdelėmis. Tikrai verta išbandyti. Fraises blog'o improvizacija. 10-ai mini sumuštinukų reikės: Avokadų kremui: 1 gerai prinokusio avokado 2-3 v.š. citrinos...

  • Vanilinė Crème brûlée

    23 novembre 2012 ( #Desertai )

    Klasikinė vanilinė Crème br ûlée, į lietuvių kalbą išvertus šio deserto pavadinimą būtų "Degintas kremas"! O kodėl degintas? O todės, kad prieš patiekiant šį desertą ant jo užbarstoma rudojo cukraus ir jis yra deginamas/karamelizuojamas tiesiogiai ant...

  • Bananiniai keksiukai

    07 novembre 2012 ( #Keksai ir keksiukai )

    Dar daugiau gardžių keksiukų!!! Fraises receptas 12 keksiukų Reikės: 2 gerai prinokusiu bananų 2 kiaušinių 100 g. cukraus 70 g sviesto 60 g grietinės 60 g. miltų 0.5 pakelio kepimo miltelių 0.5 pakelio vanilinio cukraus truputis druskos 80 g pieniško...

  • Kokosiniai saldainiai su lazdyno riešutais

    05 novembre 2012 ( #Saldainiai )

    Kas gali būti nuoširdžiau ir jausmingiau, nei padovanoti pačių pagamintų saldainių !!! Receptas, sudarytas naudojantis saldainių receptais. Receptas 30 - 35 saldain iams Reikės: 200 g kokoso drožlių 75 g sviesto 90 ml grietinėlės 30 proc. riebumo 120...

  • Žirnelių sriuba

    12 octobre 2012 ( #Sriubos )

    Šios sriubos receptą pamačiau vienoje "Beatos virtuvė" laidoje ir iškarto užsinorėjau išmėginti, nes ji man pasirodė labai skani! Bet aš ją dar pagardinau marinuotomis krevetėmis, tai suteinė dar didesnio pikantiškumo! 4 porcijom Sriubai reikės: 270 g...

1 2 3 4 5 > >>

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog