750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2012-03-21T10:54:00+01:00

Bandelės su raudonikiais

Publié par fraises

Šitos mielinės bandelės man patinka tuo, kad gali buti patiektos ir kaip šaltas užkandis ir prie karšto patiekalo vietoje duonos.  Įdarui, galima pasirinkti, bet kokius jūsų mėgstamus grybus, bet aš rekomenduoju išbandyti raudonikių įdarą, nes tai tikrai puikūs  grybai, šiek tiek savo skoniu ir struktūra primenantis pievagrybius.


 

P1070270

 

 

16-a  bandelių


Mielinė tešla :

 

250 g miltų

125 g pieno

5 g sausų mielių

5g cukraus

1 kiaušinis

60 g margarino

 druskos

pieno aptepti prieš kiapant

 

Įdarui :

 

250g apvirtų raudonikių

100g rukytos šoninės

1 svoguno

druskos

šviežiai maltų juodujų pipirų

 

 

Gaminimas:

 

Išsijoti miltus ir gerai išmaišyti su mielėmis, druska ir cukrumi. Pašildytą pieną sumaišyti su paruostais miltais. Vėliau į mušti kiaušį, Ištirpinti margariną palaukti kol truputi atvės ir supilti į tešlą. Gerai išminkykite ir kildinti šiltoje vietoje 2 val.

 Svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais. Pakepinti ir pagardinti druska bei pipirais. Į iškepus svogūnus su šoninę sudėkite prieš tai  nuvirtus ir vėliau sukapotus raudonikius, dar pakepkite apie 5 min ir atvėsinkite.

Puse tešlos iškočioti i stačiakampį ir supjaustyti į 8-as lygias dalis, ant kiekvienos uždeti po šaukštą įdaro ir užlengti visus kampus į vidų, suformuoti bandelę. Prieš kepant aptepti pienu  pakildinti ir kepti  15 min. 200C. Kol gražiai pagels. Skanaus! 

 

P1070275

 

Fraise receptas 

 

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog