750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2013-07-05T17:49:26+02:00

Braškiniai - migdoliniai krepšeliai

Publié par fraises

Mmmm... koks skonis!!! Verta išbandyti =)

Braškiniai - migdoliniai krepšeliai

Migdoliniai trapiai tešlai reikės:

50 g migdolų miltų

200 g milų

125 g šalto sviesto

25 g cukraus

žiupsnelio druskos

šlakelio vandens

Gaminimas:

Iš visų nurodytu ingridientų suminkome tešlą.

Miltus sumaišome su migdolų miltais ir suberiame cukrų bei žiupsnelį druskos, Sudedame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir pirštais triname sviestą su miltais tol kol susidarys į smėlį panašūs trupiniai, tada įpilame šlakelį vandens ir suminkome trupinius į vientisą tešlą. Tešlos rutulį suviniojame į maistinę plėvelę ir padedame į šaldytuvą atvėsti.

Atvėsus iškočiojame papločius juos įklojame į sviestu ir miltais išteptas ir pabarstytas kepimo skardeles subadome šakute, kad kepant neišoktu oro burbulai ir kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai pagels. Iškepus atvėsiname, ant griliaus grotelių.

Braškiniai - migdoliniai krepšeliai

Kremui ir dekoravimui reikės:

250 g maskarponės sūrio

150 g grietinėlės 30 proc. riebumo

100 g cukraus

braškių

migdolų plokštelių

mėtų

Kremo paruošimas ir surinkimas:

Maskarponės sūrį ištriname su cukrumi, vėliau įpilame dalį grietinėlės ir gerai išplakame, galiausiai supilame likusę grietinėlę, vėl gerai išplakame, kremas turi būti tirštos konsistencijos .

Atvėsus trapios tešlos krepšeliams į juos purškiame maskarponės kremą, apdėliojame nuplautomis ir supjaustytomis braškėmis, bei apibarstome pakepintomis migdolų plokštelėmis, bei įsmeigiame po gražią mėtos šakelę. Skanaus!

Braškiniai - migdoliniai krepšeliai

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires
L
Neseniai radau si bloga. Jis dieviskas;) na ir kas tos klaidos, juk ne rašybos konkursas, receptai nuostabus;))
Répondre
F
:))) labai miela!!! :)
D
Šis puslapis turbūt vienas iš mano dažniausiai lankomų :)))) Ateinu čia paieškoti (visada nuostabių) receptų. Viskas puikiai išeina :) O klaidų ar dar konors aš net nepastebėjau.
Répondre
F
Laba diena, begalo ačiū už įvertinimą! Skaitant tokį komentarą, truputi pikta ant saves už tai kad šiek tiek apleidau šį blogą, kad neberandu laiko naujų receptų įkėlimui... Bet pasižadu greitai vėl grįžti prie šio užsiėmimo! Dar kartelį ačiū! Nuoširdžiai Kristina
T
Toks gražus blogas, toks įdomus ir skanus receptas, bet jau klaidų daugybė...
Répondre
T
Manote, kad rašyti be klaidų gali tik profesionalai? :)
F
Ačiū už įvertinimą, bet juk negalime visi buti tobuli, kiekvienas turi savo trukumų. Klaidos - manasis, bet reikia nepamiršti, kad tai tik mėgėjiškas blogas o ne profesonalus kulinarijos puslapis. Dar kartelį ačiū už apsilankymą! =)

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog