750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2013-08-02T16:48:04+02:00

Baltojo šokolato Bavaroise kremas

Publié par fraises

Tai vienas iš Prancūzijoje labai mėgstamų desertų. Begalo vasariškas baltojo šokolado Bavaroise kremas su aviečių padažu! Gaivus kaip vasaros vejalis ir lengvas kaip mažytis debesėlis žydrame daugaus skliaute!

Fraises blog`o receptas

8 kremo porcijoms reikės:

100 g baltojo šokolado

0,5 l pieno

250 ml grietinėlės 30proc. riebumo

4 kiaušinio trynių

50 g cukraus

20 g želatinos

Padažui:

aviečių

cukraus

Baltojo šokolato Bavaroise kremas

Gaminimas:

Pirmiausia užpilti želatiną su 80ml šaltu vandeniu ir palikti išbrinkti, kol ji brinksta susilaužyti gabalėliais šokoladą ir užsikaisti puodelį vandens šokolado, o vėliau ir želatinos tirpinimui.

Galiausiai, kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki baltų putų, užsivirinti pieną ir šliukštelėti jo šlakelį į kiaušinių trinių ir cukraus plakinį, gerai išmaišyti ir galiausiai supilti likusį pieną! Perpilti kremą į puodelį ir kaitinti, nuolat maišant ant labai silpnos ugnies kol šiektiek sutirštės, bet jokiu budu neužvirinti, nes tokiu atvėju kiaušinių tryniai suvirs ir sušoks į gumulėlius. Kremas turi būti vientisos konsistencijos. Išvirus angliškam kremui, tuo pačiu ištirpiname baltajį šokoladą ir želatiną, visiems produktams truputėlį atvėsus juos sumaišome į vieną ir pastatome atvėsti iki +20laipsniu temperatūros. Kol kremas vėsta išsiplakame grietinėlę iki labai standžių putų vėliau jas atsargiai įmaišome į angliškajį kremą. Galiausia Bavaroise supilstome į norimus indelius ir pastatome į šaldytuvą sustingti.

Avietinis padažas:

Galima naudoti ir šviežias ir šaldytas avietes, pirmiausia jas reikia pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų ir pasaldinti cukrumi pagal savo skonį.

Pateikimas:

Sustingusį Bavaroise krema patiekti kartu su avietiniu padažu ir lapeliu mėtos! Norint lengviau išversti kremą iš indelio apipjaukite jį su karštame vandenyje pamirkytu peiliu!

Skanaus!

Baltojo šokolato Bavaroise kremas

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog