750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2012-07-27T14:58:00+02:00

Marinuoti agurkėliai vasarai

Publié par fraises

 Marinuoti pikantiški agurkėliai vasarai, tinkantys kaip garnyras prie mėsos patiekalų ar į numatytą iškylą, jais pagardinsite salotas, bei sumuštinukus! Greitas ir paprastas receptas, o agurkėliais galėsite mėgautis, net porą savaičių!


 

P1100141.JPG

 


1l agurkėlių reikės:

550 g agurkų

1 svogūno

2 lauro lapelių

kvepenčiųjų pipirų

juodųjų pipirų

pundelio šviežių krapų 

3 a. š. druskos

 


Marinatui reikės:

2 stiklinės vandens

0,5 a. š.  drusko

 3 v.š. cukraus

4-5 v.š acto 9 proc. (aš pyliau 4 v. š.,bet kas mėgsta aštriau rekomenduoju pilti 5 v.š.)

aliejaus

 

 

Agurkus švariai nuplauti ir supjaustyti griežinėliais, juos apibarstyti su druska gerai išmaišyti ir pamarinuoti 10-15 min. kol agurkėliai marinuojasi susipjaustome riekelėmis svogūną ir susismilkiname krapus. Pasimarinavusius agurkėlius perplauname šaltu vandeniu ir sluoksniuojame į stiklainį. Agurkėlius sumaišome su svogunais, krapais ir prieskoniais, sudedame į stiklainį ir užpilame marinatu!

Marinatą verdame taip, sudedame visus produktus į vandenį ir užviriname. Tik nepilame aliejaus Užpylus marinatą ant agurkėlių, užliejame šlakelį aliejaus ir uždarome stiklainį. Paliekame kambario temperatūroje kol atvės ir pastatome į šaldytuvą. Skanaukite po 5-6 valandų!!!

 


 

P1100138.JPG

 

 

Fraises  improvizacija iš keliatos receptų

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog