750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2011-12-19T12:54:00+01:00

Šokoladiniai triufeliai su škotišku viskiu

Publié par fraises


 

P1070875.JPG

 

Receptas 35 triufeliukams 

Receptas iš  Nathalie et Camille Le Foll receptų knygos "DESSERTS le grand livre"


Reikės:


300 g. juodojo šokolado konditerijai

kiaušinio tryniai

50 g. cukraus

50 g. sviesto

100g. grietinės

1 pak. vanilinio cukraus

1 v.š. škotiško viskio


Kakavos miltelių apvoliojimui

 

 

P1070845


 

 

Gaminimas:


Pirmiausia pasiruošiame visus produktus nes reikia, kad  sviestas pastovėtu kambario temeratūroje bent 10 min. Kol sviestas suminkštės susitarkuojame šokoladą. Vėliau ištriname cukru su sviestu ir vanilinu, gerai ištrynus, įplakame kiaušinio trynius. Sukame kremą iki pūrumo, vėliau užviriname grietinę, ją reikia virinti neilgai tik kol pradės purbuliuoti ir užvirusę supilti į sviesto masę. Į gautą kremą suberiame šokolado drožlias ir uždėja indą ant puodo su verdančiu vandeniu kaitiname ir maišome kol šokoladas ištirps. Nukėlus nuo ugnies įplakame viskį ir perpilę kremą į kitą indą pastatome minimum 2 val. į šaldytuvą.

 

Iš sustingusio kremo formuojame rutuliukus ir apvoliojame juos kakavoje. Paruostus triufeliukus prieš ragaujant vėl palaikyti šaldytuve. Skanaus!


 

P1070850.JPG


 

P1070863


 

Sudėjus triufeliukus i dėžutę ir laikant juos šaldytuve, jais galima mėgautis net 15 dienų!!!


 

P1070839.JPG

 


Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog