750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

2011-10-23T07:47:00+02:00

"Gintarinė" obuolienė

Publié par fraises

 

Tai labai tiršta obuolienė puikiai tinkanti konditerijai!

 

 

P1070035

 


Reikės:

 

 3 kg  Nuluptų ir supjaustytų obuolių

 1 kg Cukraus

Cinamono

10 vnt. Gvazdikėlių

3 vnt. Anyžiaus seklų

 

 Supjaustytus obuolius užpilame su cukrumi ir pastatome į saldytuvą 24val. Kitą dieną nupilame sultis ir kas kaitiname kol jos nugaruoja 2 kartus, nuvirus suberiame obuolius su prieskoniais  ir  verdame ant silpnos ugnies kol sutirštės. Baigus virti išimamas anyžius.  

Dar karštą uogienė supilstome į stiklainiukus ir sandarai uždarome. Atvėsusę pastatome vėsiai.

 

 

P1070070

 

 

 

P1070030

 

 

      Fraise receptas 

Voir les commentaires

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
commentaires

Girl Gift Template by Ipietoon - Hébergé par Overblog